over OK raamexpositie expositie-agenda de kunstenaars gastkunstenaars erelid en erevriend vriend worden kunstuitleen contact links


Over de Stichting Ondernemende Kunstenaars

Organisatie

De leden van het bestuur van de Stichting Ondernemende Kunstenaars zijn Leo van den Bos (beeldhouwer, secretaris), Chiel Vluggen (schilder), Wim Burgemeestre (penningmeester), Maarten Welbergen (schilder, voorzitter) en Ramaz Goiati.

OK-donateur/vriendenkring

De Stichting Ondernemende Kunstenaars heeft een uitgebreide donateur/vriendenkring. Bij de oprichting van de Stichting in 1990 waren er 35 van deze donateurs. Inmiddels is de groep uitgegroeid tot een donateur/vriendenkring van meer dan 150 toegewijde Vrienden.

Als vriend/donateur helpt u door uw donatie om de stichting de mogelijkheid te geven diverse project/exposities te organiseren, de website te onderhouden en diverse publicaties te maken. Wij worden als organisatie niet gesubsidieerd en moeten het dus hebben van particuliere donaties.

OK Donateurs/vriendendag

Ieder jaar zal er op één of andere wijze een speciale ‘donateursdag’ worden georganiseerd, waar de betreffende kunstenaars ‘acte de présence zullen geven’. Tijdens deze bijeenkomsten zullen ‘donateurs’ het nieuwste werk van de kunstenaars kunnen bekijken en tegen aantrekkelijke kortingen kunnen kopen. Iedere twee jaar zal er een bijzonder kunstproject gemaakt worden door de kunstenaars in samenwerking met gastkunstenaars.

OK-Vriendschap

Verder brengen de OK-kunstenaars regelmatig nieuwsbrieven en het OK-Bulletin uit waarin veel informatie staat over hun werkzaamheden, tentoonstellingen, speciale kunstaanbiedingen voor de Vrienden enz. Wanneer u dat wilt kunt u ook donateur/vriend van de Stichting Ondernemende Kunstenaars worden.

Kosten

Update coming soon....

Informatie

Als u vriend/donateur wilt worden dan kunt u het passende bedrag over maken.

leunend

Leo van den Bos
leunend
beeld
Een kleine versie van een groot houtplastiek dat te zien is op Herengracht 390 te Amsterdam bij Marja Bon en René Bruijstens Modern Art
afmetingen: 180x30x50cm
materiaal: betonijzer
jaar: 2007